Nukenvaatekaava – Sukkahousut / Leggingsit muotinukeille

pattern for tights for Barbie, Nefera and Madeline Hatter
Finnish postoThis in English  found HERE

Jes, lisää ilmaisia ompelukaavoja muotinukeille! Aimmin täältä  blogista löytyy perus paitamekon kaava Monster High nukelle, klikkaa sivusta “Tutorials&Patterns” ja sieltä löytyy. Suomenkielinen versio ohjevideosta löytyy youtubesta piakkoin!

Sukkahousut/leggingsin muotinukeille! Tässä on kolme kaavaa samalla kertaa, yksi Bellybutton/Fashionista yms. nyky Barbielle, toinen Monster High Nefera de Nilelle ja kolmas Ever After High Madeline Hatterille! Toivottavasti joku näistä tulee iloiseksi, varsinkin kun Neferalla ja Madelinella on jopa omien lelulinjojensa sisällä uniikit vartalot eikä niille siksi tahdo löytyä valmisvaatteita… Siksi ne onkin niin ihania!

Barbien kaava voi sopia myös muille muotinukeille, Disney prinsessanukeille yms. Käsin nuken päälle ommellen onnistuu muokkaus, muista vain, ettet ompele niin kireästi, ettei housuja saa riisuttua! Muista myös kangasvalinta, joustava kangas istuu parhaiten. Noista kuvien sukkahousuista voi huomata, että vihreä, hieman joustava tylli näyttää huomattavasti paremmalta kuin jäykästä tyllistä tehdyt mustat ja pinkit sukkikset. Tylli ei tietenkään ole ainoa vaihtoehto, voit käyttää mitä vain ohutta, vaikka omia  sukkahousuja jos et pelkää silmäpakoja!.

doll mesh tightsMH Nefera de Nile, EAH Madeline Hatter, Bellybutton Barbie

Kaavassa on perus ompeluohjeet. Videotutoriaali on tulossa piakkoin! Myös suomeksi! Kannattaa ehdottomasti kommentoida, tai edes tykätä tai seurata tätä blogia, niin tiedän että suomalaisiakin nukkeharrastajia on… muutoin lakkaa Suomi postaukset. Minun youtube channel löytyi siis tuolta

Kaava tulisi tulostaa A4 kokoon ilman marginaaleja, jotta se pysyy mittakaavassa. Älä käytä windows 7 ala-arvoista automaattista tulostusohjelmaa, tulosta ennemmin vaikka mspaintin avulla.

Jos ompelu ei suju ja sukkiksia halajaa, minut saattaa voida lahjoa tekemään 🙂

MH BB  EAH nuken vaate kaavoja sukkahousut ja leggingsit

MH BB EAH nuken vaate kaavoja sukkahousut ja leggingsit

Advertisements

4 thoughts on “Nukenvaatekaava – Sukkahousut / Leggingsit muotinukeille

  1. Hei, kiitos hienosta kaavastasi! Saisinko kysyä onko aukko housujen yläpuolella se haarasauma josta pitäisi aloittaa ompelut? Mille puolille jalkoja tulee lahkeen sauma? Kiitos, Johanna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s